Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Б.Ч.Ј.

14. 05. 2023. 16:40 >> 16:42
1

NASTUPILI AKADEMIA, SARA KURGAŠ, WHO SEE...

Povodom Dana Evrope održan koncert u Baru

Povodom proslave Dana Evrope, sinoć je u Baru održan koncert u organizaciji Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori i Opštine Bar.

"Na šetalištu kralja Nikole nastupili su barski rock bend AkademiA, mlada rep umjetnica Sara Kurgaš, jedan od najboljih regionalnih MC-eva Random i kotorska hip- hop klapa Who see, koji su pred publikom izveli neke od svojih najpoznatijih numera", saopšteno je iz Opštine Bar.

Ni kiša koja je padala, kažu, nije uticala na dobru atmosferu i provod brojnih Barana, u prvom redu mlađih građana.

Koncert je organizovan u okviru programa obilježavanja Dana Evrope, koji je počeo 6. maja postavljanjem cvjetnog tepiha i održavanjem sajma amabasada zemalja članica EU i korisnika projekata finansiranih od strane EU i Opštine Bar.

Muzički program prvobitno planiran za isti dan odgođen je usljed tragičnih događaja u Srbiji i Dana žalosti u našoj državi.

"Tokom centralne proslave Dana Evrope poslate su poruke mira, soldarnosti i jedinstva u različitostima, temeljnih vrijednosti na kojima počiva Evropska unija, ali i grad Bar koji vjekovima njeguje različitosti kao svoje najveće bogatstvo", navode iz Opštine Bar.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније