Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

[ Objavio: O.Z. ]

18. 10. 2019. 13:13 >> 18:52

OBILAZE CRNU GORU

Učesnice "Miss Globe" posjetile RTCG

Ljepotice iz više od 50 zemalja, među njima i predstavnica Crne Gore, koje će se takmičiti za krunu "Miss Globe 2019" posjetile su danas Radio-televiziju Crne Gore (RTCG).

Domaćin manifestacije "Miss Globe" ove godine je Crna Gora, finale će se održati u Ulcinju 21. oktobra, uz direktan prenos na TVCG.

Tokom boravka u našoj zemlji, predstavnice zemalja učesnica su prije Podgorice posjetile Tivat, Bar, Kotor i Cetinje, a sve u cilju promocije turističkih potencijala.

Predstavnica Crne Gore 21-godišnja Martina Božinović nam je otkrila da su djevojke najviše bile oduševljene Tivtom i Portom Montenegrom, ali i Cetinjem.

"Osjećam neku vrstu odgovornosti zbog uloge domaćina. Iz tog razloga lakše mi je bilo prošle godine na takmičenju "Miss Tourism World" u Kini", kaže kroz osmijeh Martina, navodeći da ne razmišlja o pobjedi, već samo da predstavi našu zemlju na najbolji način.

Jedna od djevojaka koja je oduševljena Crnom Gorom je predstavnica Škotske Lotte Rose Middleton.

"Moj drug Marko mi je pričao o Crnoj Gori i uvjerila sam se u njenu ljepotu. Predivno je, poželjela sam da živim ovdje", rekla nam je ona.

Sve učesnice od RTCG dobile su CD grupe D-Moll i pjesme "Heaven", koja nas je ove godine predstavljala na Eurosongu u Izraelu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније