Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

[ Beta ]

05. 03. 2021. 23:04   >>  23:08

MEGAN MARKLA

Intervju sa Oprom bio oslobađajući

Supruga britanskog princa Harija, Megan Markl prisjetila se koliko za nju bio "oslobađajuć" intervju koji je sa suprugom dala zvijezdi američke televizije Opri Vinfri.

Dvosatni intervju, koji se sa nestrpljenjem očekuje, biće emitovan u nedjelju uveče na televiziji CBS, i najavljuje se da bi mogao da bude eksplozivan.

U danas emitovanom kratkom odlomku Opra Vinfri govori kako je tražila intervju od Megan Markl još prije njenog vjenčanja sa Harijem 2018. ali da je bivša glumica, poznata po ulozi u seriji "Odijela" (Suits), tada "ljubazno odbila".

"Dobro se sjećam tog razgovora. Nisam čak imala prava ni da vodim taj razgovor sa vama lično, zar ne? Trebalo je da ljudi iz Firme (kraljevske palate) takodje budu tu", rekla je vojvotkinja od Saseksa u odlomku intervjua sa Oprom snimljenog u bašti američke voditeljke.

Markl koja živi u Kaliforniji sa suprugom Harijem i njihovim sinom Arčijem i čeka drugo dijete, dodala je da tada nije mogla da pristane na razgovor sa Oprom i da nije ni imala mogućnost da donese takvu odluku.

Međutim sada, poslije šokantnog razlaza bračnog para i britanske kraljevske porodice, "moguće je da pravimo sopstvene izbore", rekla je Markl.

"Zaista je oslobađajuće da možeš da imaš pravo i privilegiju da možeš da kažeš 'da, spremna sam da govorim'", objasnila je Megan Markl.

Otvorena napetost između para i kraljevske porodice nešto je neviđeno još od vremena Lejdi Dajane, Harijeve majke, koja je takođe otvorila srce u šokantnom televizijskom intervjuu 1995. godine, prenosi agencija Frans pres.

Odnos između Harija i Megan i kraljevske porodice nedavno se pogoršao. Vojvotkinja je u intervjuu Opri optužila Bakingemsku palatu da "proizvodi laži", dok je iz palate objavljeno da je počela istraga optužbi bivšh pomoćnika Megan Markl da ih je maltretirala u vrijeme dok su ona i Hari još živjeli sa kraljevskom porodicom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније