Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

M.M.Lj. [ Klix ]

03. 06. 2022. 09:35 >> 09:33

ODUŠEVILA STILOM

Kejt Midlton privukla pažnju minđušama pokojne princeze Dajane

Povodom dugočekivane proslave kraljičinog platinastog jubileja Kejt Midlton privukla je pažnju prefinjenim izgledom, ali i detaljem koji je svima zapao za oko. Vojvotkinja od Kembridža je za ovu priliku odabrala elegantnu bijelu haljinu u stilu blejzera s potpisom Aleksandra Mekvina čija je cijena oko 3.000 funti , a koju je kombinovala sa plavo-bijelim šeširom marke Filip Trejsi.

Na sve to, Kejt je dodala par blistavih naušnica sa safirom i dijamantima koje su nekada pripadale princezi Dajana, piše People.

"Ovo je prvi put da smo vidjeli da Kejt nosi ovaj par naušnica u javnosti", rekla je Loren  Kina, autorka The Court Jewelera, objašnjavajući zašto je to značajno otkriće.

Dajana je u svojoj kolekciji nakita imala nekoliko safira, a ove posebne naušnice nosila je u nekoliko navrata, uključujući Met Galu u Njujorku 1996. te posjetu Kanadi 1991., oba puta u kombinaciji sa ogrlicom od safira i bisera.

Divovski safir izvorno je bio broš, koji je kraljica poklonila Dajana kao vjenčani dar. Kasnije je postao središnji dio biserne ogrlice sa sedam niti koja je postala Dajanina omiljena - još jedan komad za koji je moguće da ga je Kejt naslijedila, mada još uvijek nije viđen na njoj.

Jedan komad nakita od safira koji Kejt nikad ne skida je njezin poznavjerenički prsten kojeg je dobila 2010. godine, a koji je takođe pripadao njenoj pokojnoj svekrvi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније