Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

[ M.M.Lj. ]

15. 09. 2022. 07:52 >> 07:54

KRALjEVSKA POVORKA

Kejt Midlton na poseban način odala počast kraljici

Kejt Midlton, princeza od Velsa, na poseban je način odala počast kraljici tokom kraljevske povorke, u obliku pažljivo odabranog nakita.

Na crnom sakou bio je pričvršćen kraljičin broš s dijamantima i bisernim listićima, s tri bisera u središtu popločanog lista.

Ovo nije jedan od najpoznatijih modnih dodataka kraljice Elizabete II - naprotiv, rijetko se viđa.

Kraljica ga je nosila na žutoj haljini još 1999. godine u Seulu, dok ga je Kejt nedavno pokazala, kada je princeza od Velsa posjetila Belgiju.

To je značajan izbor ne samo zato što je broš pripadao kraljici, već i zbog materijala - biseri se često nose u razdobljima žalosti.

Ovom odabiru doprinio je i Katein izbor naušnica, koje je prethodno posjedovala princeza Dajana.

Kate je nosila ove naušnice, takođe, u Belgiji.

Broš je takođe primijećen na princezi tokom Festivala sjećanja u Velikoj Britaniji - što sugeriše da je za Kejt ovo komad nakita koji povezuje s gubitkom, žalovanjem i odavanjem počasti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније