Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

супержена.б92.нет [ R.B. ]

03. 10. 2022. 11:03 >> 11:04

SAVJETI FRIZERA

Koja frizura podmlađuje, a koja nas čini starijim?

Nije tajna - frizura i te kako može da popravi, ali isto tako i pokvari vaš izgled i učini vas starijim nego što jeste.


Ako ne želite ovaj drugi epilog, važno je da u obzir uzimate crte lica, ali i godine, kako bismo odabrali idealu frizuru.

Stilista i frizer, Nik Vilis, otkriva da postoji jedan način šišanja kose koji može da učini da izgledamo mlađe.

Pošto se kosa vremenom proređuje postoji mišljenje da treba da skratimo pramenove, ali prema Niku, ovo je pogrešno, a kraća kosa može da učini da izgledate starije nego što zaista jeste. On smatra da je duža kosa u ovom slučaju mnogo bolja.

"Preporučio bih da moj klijent zadrži kosu srednje dužine. Takođe treba da doda slojeve, na ovaj način imaćete kretanje i volumen, što su važni faktori ako želimo da izgledamo mlađe", ističe.

Kratki bob često može da bude praktičan i šik, ali kada je u pitanju izgled koji treba da smanji godine, to nije najbolji izbor.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније