Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

[ B92 ]

04. 10. 2014. 14:10   >>  14:08

PREDSTAVLJAMO

Najskuplji parfem na svijetu je...

Britanski dizajner Kliv Kristijan kreirao je najnoviju ediciju svog parfema "Clive Christian No. 1" koji će zvanično biti najskuplji parfem na svijetu.

 

Još od 2001. godine ovaj dizajner sa svojim parfemom "Clive Christian No. 1“ drži prvo mjesto po skupoći svoje mirisne note. Sada je Kliv kreirao specijalnu ediciju ovog parfema koji se nalazi u bočici koja je prekrivena dvadesetčetvorokaratnim zlatom. 

Kako bi obilježio otvaranje jedne luksuzne parfimerije u Londonu Kliv je odlučio da kreira ovo posebno izdanje parfema koje će se prodavati po cijeni od 143 hiljade funti. 

Standardna bočica ovog parfema košta 450 funti, ali i sa tom "nižom" cijenom, ovaj parfem ostaje najskuplji parfem na svijetu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније