Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

01. 05. 2016. 14:20 >> 14:13

NOVE FOTOGRAFIJE

Princeza Šarlota slavi prvi rođendan

Princeza Šarlota sjutra slavi prvi rođendan, a dan uoči veselja stižu fotografije koje je snimila Vojvotkinja od Kembridža u porodičnom domu u Norfolku.

Šarlota Elizabeta Dajana je rođena 2. maja 2015, a Kejt Midlton je danas sa na Fejsbuku objavila četiri fotografije malene djevojčice, sa ciljem da obilježi rođendan svoje ćerke.

“Vojvodi i vojvotkinji je vrlo drago što su sa svijetom mogli da podijele ove važne porodične trenutke i nadaju se da će svi uživati u ovim ljupkim fotografijama onoliko koliko uživaju i oni”, izjavio je portparol Vilijama i Kejt.

Privatnost princeze Šarlote se pažljivo brani, pa je djevojčica prošle godine javnosti prikazana samo jednom - na krštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније