Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavila M.L.B.

19. 08. 2018. 23:30 >> 23:16

PONUDA OTVORENA

Posao iz snova na grčkom ostrvu

Vjerovatno da nema osobe koja bar jednom u životu nije "zaprijetila" bližnjima da će da spakuje kofere i odseli se na neko prelijepo grčko ostrvo.

Ako ste među onima koji uz to obožavaju i mačke – predstavljamo vam posao iz snova!

Organizacija za brigu i spašavanje mačaka (God’s Little People Cat Rescue) na grčkom ostrvu Siros (Kiklade) objavila je poziv u kojem se navodi da je ovom ostrvu pod hitno potrebna osoba koja će brinuti o 55 mačaka koje na njemu žive.

Oglas je objavljen na njihovoj Fejsbuk stranici, a osim maženja, češkanja, četkanja i hranjenja prelijepih maca osoba koja se prihvati ovog divnog posla imaće besplatan smještaj i platu.

Ako vam i dalje ovaj oglas nije privukao pažnju, valjalo bi da znate da kuća u kojoj će staratelj živjeti ima baštu i pogled koji “puca” na prelijepo Egejsko more.

Zaposlenje će trajati najmanje šest meseci, počevši od novembra ove godine, a prve dvije do tri nedjelje su volonterske – kako bi se vidjelo da li se osoba dobro snašla i kako mačke reaguju na nju. Radno vrijeme traje četiri sata.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније