Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

M.M. [ Klix.ba ]

25. 10. 2021. 22:39   >>  22:43

"NAJBOLJA ŠEFICA"

Nagradila zaposlene sa po 10.000 dolara i avionskim kartama

Tri godine nakon što je na naslovnici Forbesa predstavljena kao najmlađa milijarderka na svijetu, Sara Blakeli ponovo je u središtu pažnje javnosti. Naime, popularna poduzetnica sada je na poseban način odlučila proslaviti uspjeh svoje firme i nagraditi zaposlene.

Blakeli je prozvana "najboljom šeficom na svijetu" nakon što je uposlenike nagradila sa po 10.000 dolara i avionskim kartama za bilo koju destinaciju na svijetu. Uradila je to zbog uspjeha njene firme Spanx, čiji je ogroman udio nedavno otkupila kompanija Blackstone.

Vijesti o nagradi saopštila je tokom velike zabave i druženja sa više od 500 uposlenika, a obećala je kako će svi zaposleni dobiti svoju nagradu.

Okupljenima na zabavi je objasnila kako bi ovako velik uspjeh kompanije bio nemoguć bez njihove pomoći, kao i da im je beskrajno zahvalna.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније