Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Klix.ba [ M.L.B. ]

28. 11. 2021. 08:22 >> 08:25
3

NEOBIČAN PUT

Novozelandska političarka biciklom otišla na porođaj

Poslanica novozelandskog paralamenta Džuli Ana Genter izabrala je neobičan način da stigne do bolnice na svoj porađaj. Političarka je sjela na svoj bicikl i uputila se u bolnicu iako je već imala trudove, a porodila se sat vremena kasnije.

"Velike vijesti!", objavila je poslanica na svom Facebook profilu nekoliko sati kasnije.

"Jutros u 3:04 ujutro dočekali smo najnovijeg člana naše porodice. Iskreno nisam planirala da se porađam, ali se to na kraju dogodilo", napisala je.

"Moje kontrakcije nijesu bile tako loše kada smo krenuli u 2 ujutro da idemo u bolnicu - iako su bile u razmaku od 2-3 minute i pojačale su se do trenutka kada smo stigli 10 minuta kasnije", napisala je Genter.

"Zapanjujuće, sada imamo zdravu, sretnu bebu koja spava, kao i njen tata", rekla je Genter, rođena u Minesoti nakon čega se preselila na Novi Zeland 2006. godine.

Genter, portparolka njene stranke za pitanja transporta, takođe je 2018. godine vozila bicikl do bolnice kako bi rodila svoje prvo dijete.

Podsjetimo da je premijerka Novog zelanda Džasinda Ardern je uzela porodiljsko odsustvo dok je bila na funkciji i dovela svoje tromjesečno dijete na sastanak UN-a jer je još uvijek dojila.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније