Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Klix [ I. P. ]

24. 01. 2022. 08:58   >>  08:59

VELIKO ČIŠĆENJE

Evo šta sve skuplja prašinu u vašem domu

Vrijeme je za generalno spremanje, a bez obzira na izvor nereda, ovaj popis pomoći će vam da eliminišete ono što vam nije potrebno, tako da možete napraviti prostor za stvari koje zapravo koristite.


Stari peškiri za kupanje

Većina nas voli da ima pri ruci stari otrcani peškir za kupanje za neuredne zadatke čišćenja ili kada pas uđe s blatnjavim šapama, ali vjerovatno vam ne treba njih 10. Zato zadržite nekoliko starih peškira, ostale bacite.

Stara posteljina

Možda još uvijek čuvate posteljinu za krevetić, čak i nakon što je vaše dijete prešlo na veliki dječji krevet, ili možda čuvate te posteljine za svaki slučaj. Vrijeme je da ih bacite! Ako su još uvijek u dobrom stanju, operite posteljinu i provjerite u lokalnom skloništu ili neprofitnoj organizaciji jesu li zainteresirani za donaciju.

Neusklađena posteljina

Kada češljate po zalihama ormara za posteljinu, možda ćete pronaći plavi gornji prekrivač bez odgovarajućeg kompleta ili jednu usamljenu jastučnicu koja ne stane ni za jedan jastuk koji posjedujete. Vrijeme je da ih se riješite i oslobodite svoj ormar.

Toaletne potrepštine s isteklim rokom trajanja

Osim posteljine i peškira, mnoga domaćinstva koriste svoj ormar za čuvanje dodatnih potrepština iz kupatila. Sada je vrijeme da provjerite te datume isteka i bacite sve stare bočice losiona za tijelo ili kreme za sunčanje.

Nepotrebni proizvodi za čišćenje

Ako je vaš ormar za posteljinu ujedno i vaš pomoćni ormar, ne zaboravite pregledati svoje potrepštine za čišćenje. Imajte na umu da proizvodi za dezinfekciju obično imaju rok trajanja, nakon čega nisu toliko efikasni. Slijedite upute za odlaganje na naljepnici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније