Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

klix.ba [ R.B. ]

26. 01. 2022. 17:03   >>  17:03

"JEDAN OD VAS"

Ljubavna priča Švajnštajgera i Ane Ivanović pretočena u roman

Bivši njemački fudbaler Bastijan Švajnštajger i Martin Suter, švajcarski autor bestselera, u Berlinu su predstavili knjigu "Jedan od vas".

Riječ je o životnoj priči popularnog Švajnija, njegovom putu do fudbalskog vrha i velikoj ljubavi sa teniserkom Anom Ivanović.

U Brazilu je 2014. godine s njemačkom reprezentacijom bio prvak svijeta. Švajnštajger je u finalu protiv Argentine izdržao 120 minuta uprkos otvorenoj rani na licu.

Njemački fudbaler se 2016. godine oženio srbijanskom teniserkom Anom Ivanović. Ljubavna priča slavnog para sada je pretočena u roman.

"Do sada sam pročitao malo knjiga. Ana je velika ljubiteljka knjiga. Iako ih kod kuće imamo puno, bilo mi je malo čudno u komadu pročitati 340 stranica, koliko je imao originalni rukopis. Ubuduće želim da čitam više knjiga, ali prvo ću od Martina tražiti savjet", kazao je Bastijan.

"Zbog Martinovog stila pisanja je to vrlo emocionalno djelo koje čovjeka duboko dira. Čitati ovu knjigu za mene je bilo nešto posebno. Neke stvari o Bastijanu sam saznala tek iz nje", kazala je Ana.

Autor romana "Suter" kazao je da ga je iznenadilo koliko je posla imao oko ove knjige. Roman "Jedan od vas" u prodaji je od 26. januara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније