Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В. [ Beta ]

06. 07. 2023. 20:10 >> 20:10

OSUO PALjBU

Švajnštajger: Gvardiola jedan od krivaca za pad njemačkog fudbala

Bivši njemački fudbalski reprezentativac Bastijan Švajnštajger izjavio je danas da je trener Mačester sitija Pep Gvardiola jedan od krivaca za pad reprezentacije Njemačke i da je Njemačka izgubila svoj stil igre zbog Španca.

"Kada je Pep Gvardiola došao u Bajern Minhen, kada je došao u Njemačku, svi su vjerovali da moramo da igramo njegov stil igre, poput kratkih pasova. Nekako smo gubili naše vrijednosti", izjavio je Švajnštajger za Talksport.

Švajnštajger je dvije godine sarađivao sa Gvardiolom u minhenskom Bajernu.

"Mislim da je većina drugih zemalja na Njemačku gledala kao na borca, nekoga ko može da trči do kraja. Izgubili smo snagu posljednjih sedam, osam godina. Više smo se fokusirali na to da jedni drugima lijepo dodamo loptu. To je jedan od razloga", rekao je Švajnštajger.

Švajnštajger je napustio Bajern 2015. godine a sa reprezentacijom je osvojio Svjetsko prvenstvo 2014. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније