Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Č.J. [ RTS ]

08. 08. 2022. 11:25   >>  11:22

NAJNOVIJI PROJEKAT BRITANSKIH SLADOLEDŽIJA

Da li biste probali sladoled sa ukusom majoneza ili kečapa?

Mnogi stanovnici Londona su, kako bi lakše podnijeli visoke temperature koje su ove godine prešle rekordne vrijednosti, spremni da probaju i sladoled pomalo neobičnog ukusa – kečapa i majoneza.

Širom svijeta poznati su najrazličitiji ukusi sladoleda, od onog sa ukusom sipinog mastila, do krompira, sa aktivnim ugljem koji ga boji kao i kornet u crno, kukuruza, junećih iznutrica, slanine, piva, rakije, kanabisa, konjskog mesa, masti irvasa, kravljeg jezika, ali i kavijara, pa je došao red i na onaj sa ukusom pasulja.

Najnoviji projekat britanskih sladoledžija za najtoplije ljeto sastoji se od niza netradicionalnih ukusa koje, kako pišu britanski i američki mediji, prije možete naći u ostavi nego u frižideru za sladoled, a osim „Hajnc“ majoneza i kečapa tu je i ukus pečenog pasulja.

Sladolede je kreirala Anja Hindmaš, koja je za glavne sastojke iskoristila neke od najtraženijih začina i gotovih jela.

Kupci su bili uzbuđeni što su imali mogućnost da probaju neobične ukuse sladoleda, zapakovanih u tradicionalna pakovanja sladoleda, sa originalnom markom kečapa i majoneza.

"Došli smo rano jutros, bili smo uzbudeni kada smo čuli i morali smo da dođemo i probamo sve ove nevjerovatne ukuse", kaže jedna od mušterija.

"Mislim da je najčudniji, vjerovatno kečap i pečeni pasulj. To je najneobičnija stvar koju biste ikada zamislili".

Planirano je da ovaj hrabar poslastičarski projekat traje do 28. avgusta, a jedna od zaposlenih naglašava da su zalihe predviđene za šest nedjelja, prodali za samo četiri dana i da već imaju redovne potrošače.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније