Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Б.Бу. [ Klix.ba ]

28. 11. 2022. 11:58 >> 12:40

PAROLA "SNAĐI SE

Navijač u Kataru pokazao svoju "VAR" tehnologiju: Ništa mu ne može promaknuti

Snimak navijača koji uz pomoć dvogleda i telefona posmatra utakmicu između Brazila i Srbije postao je hit na društvenim mrežama, a mnogi se šale da je ovo prava VAR tehnologija.


Sa Svjetskim fudbalskim prvenstvom u Kataru koje je u fokusu globalne javnosti, brojni detalji s utakmica, ali i van terena privlače pažnju.

Tako je jedan navijač vlastitom "VAR" tehnologijom oduševio društvene mreže.

Na TikToku je objavljen snimak navijača koji je gledao utakmicu između Brazila i Srbije, a kako mu ništa ne bi promaklo iskoristio je dvogled i mobilni telefon.
Video prikazuje muškarca kako vadi telefon i uključuje kameru ispred koje pozicionira dvogled, kako bi bolje vidio.

"Dozvolite da vam predstavim pravi VAR", napisali su u opisu objavljenog videa na TikToku.

Snimak je za kratko vrijeme prikupio skoro 30 miliona pregleda na platformi, a u komentarima su se šalili da pokušava pronaći Messija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније