Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Т.Г. [ n1 ]

07. 02. 2023. 09:21 >> 09:16
1

KRPE OD PRAVIH TKANINA

Trik za čišćenje televizora i daljinskog upravljača

Televizori vrlo lako privlače prašinu, a treba ih očistiti na pravilan način, kako se ne bi oštetila njihova površina. Korišćenje pravih tkanina presudno je za čišćenje televizora, a to su krpe od mikrofibera koje ne oštećuju ekran, a uz to i lako skupljaju prašinu.

Ipak, trebalo bi pripaziti na još jedan detalj. Krpicom od mikrofibera prebrišite svu površinu televizora – ekran, dugmiće koji se nalaze ispod ili sa strane, kao i pozadinu televizora koja najčešće ima najviše prašine. Ovo bi trebalo raditi jednom nedeljno, a ako imate vremena i češće.

Kod čišćenja je najvažnije ne prskati nikakvo sredstvo direktno na ekran, već ga prvo naneti na krpu. Ali i ovde je potrebna doza opreza. Naime, tečnost ne bi smjela da sadrži amonijak, alkohol ili aceton koji mogu da unište ekran.

Daljinski upravljač najbolje je očistiti mokrom dezinfekcionom krpom, a najvažnije je obrisati dugmiće, kao i udubljenja oko njih.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније