Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ R.B. ]

16. 01. 2024. 12:43 >> 12:43

PROMOCIJA FEŠTE

Karavan Praznika mimoze u Beogradu i na Zlatiboru

Jedna od najpopularnijih zabavno-turističkih manifestacija u regionu – 55. Praznik mimoze, biće predstavljena u Beogradu u srijedu, 17. januara, kao svojevrstan poziv gostima da posjete Herceg Novi od 15. februara do 3. marta, u periodu održavanja fešte.

Mažoretke, trombonjeri, Gradska muzika Herceg Novi i članovi Maškara, proći će Knez Mihailovom u svečanom defileu koji počinje u 18.00 časova. Potom će na Trgu Republike biti priređena promocija Praznika mimoze i zabavni program uz koncert klape “Castel Nuovo”.

Već u četvrtak, 18. januara Karavan Praznika mimoze posjetiće Zlatibor gdje će takođe prirediti defile i promociju velike svetkovine u čast mimoze, druženja i zabave. Početak programa je u 13.00 časova.

Naredne sedmice planirane su promocije u Sarajevu i Banja Luci, početkom februara i u Trebinju.

Organizatori 55. Praznika mimoze, koji će i ove godine donijeti preko 50 zabavnih, kulturnih, gastro i sportskih programa od 15. februara do 3. marta, su Opština Herceg Novi, Turistička organizacija Herceg Novi i Javna ustanova kulture Herceg fest.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније