Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ n1 ]

25. 04. 2024. 09:09 >> 09:09
Čitaj mi:

ASTROLOGIJA

Mračna strana svakog horoskopskog znaka

Svaki horoskopski znak nosi svoje jedinstveno svijetlo, ali sa njim dolazi i tamna strana.


Ove karakteristike su često manje poznate, ali igraju ključnu ulogu u složenosti naših astroloških profila. Pogledajmo šta leži u sjenci svakog horoskopskog znaka i razmislimo zašto.

Ovan: Impulsivnost i agresivnost
Ovnovi su poznati po svojoj hrabrosti i energiji, ali njihova impulsivnost može da ih uvali u nevolje. Skloni su naglim reakcijama i ponekad agresivnom ponašanju kada stvari ne idu po planu.

Bik: Posesivnost i materijalizam
Bik cijeni sigurnost i udobnost, što ih može dovesti do pretjerane posesivnosti i materijalizma. Oni imaju tendenciju da akumuliraju imovinu do te mjere da to može da uguši druge aspekte njihovih života.

Blizanci: Nestalnost i dvoličnost
Blizanci su prilagodljivi i komunikativni, ali njihova sposobnost da vide stvari iz različitih perspektiva može ih učiniti nestalnim i ponekad dvoličnim, zbunjujući one oko sebe.

Rak: Preosjetljivost i manipulativnost
Rakovi su izuzetno emotivni i empatični, ali njihova preosjetljivost može ih dovesti do emocionalne manipulacije kako bi zaštitili svoje ranjivo srce.

Lav: Egoizam i dominacija
Lavovi su rođeni lideri i vole da budu u centru pažnje, ali njihov ego može prerasti u sebičnost i potrebu da dominiraju, što može da otuđi druge.

Djevica: Perfekcionizam i kritičnost
Djevice su poznate po svojoj metodičnoj i analitičkoj prirodi, ali njihov perfekcionizam može dovesti do paralize analize i pretjerane kritike sebe i drugih.

Vaga: Neodlučnost i površnost
Vage teže harmoniji i ravnoteži, ali njihova potreba da udovolje svima može dovesti do neodlučnosti. Takođe, njihova fascinacija ljepotom može ih navesti na površne procjene ljudi i situacija.

Škorpija: Opsesivnost i osvetoljubivost
Škorpije su intenzivne i strastvene, ali njihova duboka emocionalna ulaganja mogu postati opsesivna. Kada su povrijeđeni, mogu da budu izuzetno osvjetoljubivi.

Strijelac: Nepromišljenost i takt
Strijelci su poznati po svojoj iskrenosti i optimizmu, ali njihova direktnost može biti nepromišljena i povrijediti druge. Takođe, želja za slobodom ih može navesti na neodgovorno ponašanje.

Jarac: Pesimizam i nepopustljivost
Jarčevi su disciplinovani i ambiciozni, ali njihova sklonost da svijet vide crno-belo može ih učiniti pesimističnim i krajnje nepopustljivim.

Vodolija: Odsutnost i hladnoća
Vodolije su inovativne i nekonvencionalne, ali njihova potreba za individualnošću može ih učiniti emocionalno odsutnim i hladnim, što otežava izgradnju dubokih odnosa.

Ribe: Žrtvovanje i bjekstvo od stvarnosti
Ribe su saosjećajne i intuitivne, ali njihova sklonost da se žrtvuju za druge može da ih iscrpi. Takođe, njihova želja da pobjegnu od stvarnosti može ih dovesti do nezdravih oblika bjekstva.

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније