Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zdravlje

Klix [ I. P. ]

25. 03. 2022. 09:32 >> 09:34

GUBITAK KILOGRAMA

Tri sastojka smanjuju osjećaj gladi i podstiču mršavljenje

Gubitak kilograma je proces u kojem je potrebno obratiti pažnju na niz faktora. Osim fizičke aktivnosti i kontrolisane dijete, koja nikako ne uključuje gladovanje, u ovom procesu mogu vam pomoći i mali nutricionistički trikovi.

Jedan od njih je i sok od tri moćna sastojka koji efikasno smanjuje osjećaj gladi, ubrzava metabolizam, daje energiju i pomaže tijelu da izbaci višak masnoća.

Napitak od jabukovog sirćeta i meda stari je saveznik u gubljenju kilograma, a sada mu se pridružuje grejpfrut, koji, između ostalog, stabilizuje nivo šećera u krvi i efikasno razgrađuje masti.

Sastojci:

* jedna šoljica soka svježeg grejpa

* dvije kašike jabukovog sirćeta 

* jedna kašika meda

Priprema:

Sastojke dobro izmiješajte dok se u potpunosti ne povežu. Sok popijte prije obroka (doručak, ručak, večera). Postupak ponavljajte svaki dan sedam dana zaredom, zatim napravite pauzu od sedam dana te ponovite postupak.

Ako ne podnosite gorčinu grejpa, svaki drugi dan ga zamijenite sokom svježe narandže.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније