Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izdvajamo

17. 04. 2022. 09:51   >>  09:54

PRENOS OD 18 ČASOVA

Crna Gora - Grčka na Radiju Crne Gore

Prenos revanš meča baraža za Svjetsko prvenstvo u rukometu Crna Gora - Grčka danas možete pratiti na Prvom programu Radija Crne Gore. Utakmica u podgoričkom Sportskom centru "Morača" počeće u 18 časova.

Grčka je prvi duel u Halkidi dobila 25:23 >>> 

Crnogorskim rukometašima za plasman na šampionat neophodna je pobjeda od tri gola razlike. Biće dovoljan i trijumf od dva pod uslovom da Grčka u revanšu ne postigne više od 22 gola.

Crna Gora je do sada samo jednom bila učesnik šampionata svijeta, 2013. godine u Španiji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се