Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: S.V. [ Tanjug ]

24. 11. 2016. 23:35 >> 23:12

TOKOM BORAVKA U ŠPANIJI

Eto utajio porez, prijeti mu 10 godina zatvora

Nekadašnji fudbaler Barselone i Intera Samjuel Eto suočava se sa 10-godišnjom kaznom zatvora, zbog sumnje da je utajio porez tokom boravka u Španiji.

Kako prenosi list El Pais, španski tužilac zahtijeva zatvor za Kamerunca jer smatra da je u periodu od 2006. do 2009. godine utajio 3,5 miliona eura dok je igrao za Barselonu.

Sumnja se da je Eto kršio zakon prilikom prodaje marketinških prava, a ukoliko se proglasi krivim platiće i dodatnu kaznu od 14 miliona evropskih novčanica.

Španski poreski organi posljednjih godina vode nekoliko slučajeva protiv fudbalera, uglavnom Barselone, jer su ranije optužili za istu stvar Lionela Mesija, Aleksisa Sančeza i Nejmara.

Eto trenutno predvodi napad turske Antalije, a tokom bogate karijere nastupao je još za madridski Real, Leganjes, Majorku, Anži, Čelsi, Everton i Sampdoriju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније