Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Mina ]

08. 09. 2019. 18:45   >>  18:41

BIH DALEKO OD EP

Prosinečki podnio ostavku

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Robert Prosinečki, podnio je ostavku nakon poraza u Jerevanu od Jermenije 4:2, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Prosinečki, koji je kormilo preuzeo početkom januara 2018. godine, vodio je najbolje fudbalere BIH na šest kvalifikacionih mečeva.

Ostvario je dva trijumfa, remi i tri poraza.

"Došao sam sa ciljem da odemo na Evropsko prvenstvo. Iako sve šanse nijesu izgubljene, osjećam se odgovnornim i podnosim ostavku. To sam već rekao i predsjedniku Nogometnog saveza BiH Elvedinu Begiću”, kazao je Prosinečki.

On je istakao da mu je žao što njegovi fudbaleri nijesu ostvarili bolji rezultat u Jerevanu.

“Imali smo neke svoje prilike, mada moram reći da je Jermenija zasluženo slavila. Njeismo bili na nivou, možda u napadu jesmo, ali to je sve nevažno jer BiH više nema šanse da ode na Euro", kazao je Prosinečki.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније