Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Izvor: Sport klub

23. 11. 2020. 19:39 >> 19:40

NEĆE VIŠE DA ĆUTI

Grizman progovorio: Bilo je dosta

Od njegovog dolaska u Barselonu mnogo se priča o formi i statusu Antoana Grizmana u klubu, a on sam kaže da je vrijeme da se oglasi.

Viktor Font koga svi vide kao budućeg predsjednika Barselone nedavno je za Kadena Kop izjavio da Antoan Grizman nije ni trebalo da bude doveden u Barselonu.

Sam igrač kaže da je vrijeme da se oglasi jer veoma dugo ćuti o svemu što se priča o njemu.

"Na predstavljanju sam rekao da želim da govorim samo na terenu, ne i van njega, ali mislim da je vrijeme da se stvari postave na svoje mjesto. Ćutim već veoma dugo. Trpim razne komentare već dugo i mislim da je bilo dosta", rekao je Grizman.

Šta je to što ima da kaže saznaće se kasnije večeras jer je Grizman odlučio da gostuje u emisji Universo Valdano kod Horhea Valdana. Emisija se emituje u ponedjeljak od 23 sata.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније