Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

21. 07. 2021. 21:38   >>  21:38

15 SLUČAJEVA U KLUBU

U Speciji sve više zaraženih korona virusom

Broj zaraženih korona virusom u Speciji nastavlja da raste, pošto je do sada registrovano ukupno 15 slučajeva, saopštio je danas taj italijanski fudbalski klub.

Pored već prijavljenih 11 slučajeva među igračima i osobljem, Specijala je danas saopštila da su na korona virus pozitivni još jedan fudbaler i tri člana osoblja.

Glavni doktor tima je za ovaj broj zaraženih otvoreno optužio dvojicu fudbalera koji sebe smatraju antivakserima i ne žele da se vakcinišu.

Ostatak tima je primio obje doze vakcine, ali je potrebno oko dvije nedjelje nakon druge doze da bi se stvorila zaštita.

Iz kluba su dodali da igrači treniraju individualno i poštuju sve protokole od prvog slučaja registrovanog 18. jula.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније