Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

07. 03. 2022. 14:22 >> 14:24

PREDSJEDNIK UDRUŽENJA SUDIJA

"FSCG loše pripremio derbi u Tuzima"

Predsjednik Udruženja sudija i instruktora Svetozar Ivanović optužio je u saopštenju za javnost predsjednika Sudijske komisije Radojicu Kruščića da nastavlja da radi suprotno propisima FSCG. Ivanović ističe da je Kruščić nezakonito delegirao sudije za prethodno kolo (meč Petrovac-Rudar).

"Očigledno ima podršku Savićevića i Đurđevca, a potpredsjednike i članove Upravnog odbora baš briga. Oni se inače nikada nijesu miješali u svoj posao. Radili su 'kako gazda kaže'. Osim što je nezakonitim delegiranjem sudija učinio prvenstvo neregularnim nastavlja da eksperimentiše delegiranjem. To je uvijek radio ali na to nijesu obraćali pažnju", navodi se u saopštenju.

Ivanović ističe da je FSCG loše pripremio i derbi u Tuzima.

"Za utakmicu visokog rizika Dečić-Budućnost, u vatru je bacio mladog sudija koji ima kvalitet, ali ne i status koji garantuje mirnoću na terenu. Ova utakmica je zadnjih godina bila ozbiljan izazov za sve internaciinalce i sudije iz elit grupe koji su je sudili i u vrlo malom broju su bili pozitivno ocjenjeni. FSCG je veoma loše pripremio utakmicu u Tuzima i glavni je krivac za prekid. Čekamo da vidimo koga ce proglasiti krivim", zaključuje Ivanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније