Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ R.B. ]

09. 05. 2022. 09:57   >>  09:58

KOMENTAR BEKAMA

Junajtedu treba promjena, nadam se da Ronaldo ostaje

Bivši fudbaler Mančester junajteda Dejvid Bekam izjavio je danas da bi pozdravio promjene u tom premijerligašu uoči naredne sezone, ali i dodao da se nada da će Kristijano Ronaldo ostati dio planova tog kluba.

U razgovoru za Skaj sport tokom trke Formule 1 za Veliki nagradu Majamija, Bekam je govorio o svom nasljedniku u dresu sa brojem 7 rekavši da navijači žele da 37-godišnji Portugalac ostane do kraja ugovora koji ističe 2023. godine.

On je govorio i o ovoj sezoni pod vođstvom privremenog trenera Ralfa Rangnika koga će ovog ljeta zamijeniti trener Ajaksa Erik ten Hag, istakavši da vjeruje da su navijači "zahvalni" što se aktuelna sezona završava za dvije nedjelje.

"Mislim da su neophodne promjene, one se i dešavaju, vidjeli smo to. Sezona se završava i siguran da su mnogi navijači zahvalni na tome jer je bila teška, puna uspona i padova", rekao je Bekam.

Bekam je naveo i da su igrači i menadžer dali sve od sebe i istakao da navijači i dalje vjeruju u tim.

"Bio sam stadionu pre nekoliko mjeseci i svako mjesto je bilo popunjeno, tako da navijači i dale dolaze, i dalje vjeruju u tim. To su navijači Junajteda. Nema mnogo timova na svijetu koji mogu da rasprodaju stadion uprkos svim problemima posljednjih nekoliko godina. Biće promjena", dodao je on.

Govoreći o Ronaldu, Bekam je rekao da je uz Lionela Mesija to jedan od najboljih igrača svijeta u posljednjih 15 godina.

"Za navijače je važno da ostane u Junajtedu. Vjerujem da je i njemu je važno, jer svi znamo koliko mu Junajted znači", rekao je Bekam.

"On i dalje radi ono što najbolje umije - postiže golove. To je ono što Kristijano radi. Raditi to u njegovim godinama je zaista nevjerovatno i nadamo da će nastaviti to da radi još godinu ili dvije", dodao je on.

Bekam, sadašnji predsjednik i suvlasnik MLS tima Inter Majamija, igrao je za klub sa Old Traforda od 1992. do 2003. godine i za to vrijeme je, između ostalog, osvojio šest titula u Premijer ligi, jedan trofej u Ligi šampiona i dva FA kupa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније