Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

P.R. [ Mina ]

24. 05. 2022. 22:07   >>  22:14 1

NAJBOLJI STRIJELAC 1. CFL

Bašiću Trofej Radija Crne Gore

Napadač Petrovca Adnan Bašić osvojio je Trofej Radija Crne Gore, koji se dodjeljuje najboljem strijelcu Telekom Prve crnogorske fudbalske lige.

On je do trofeja došao sa 14 golova.

Po gol manje postigli su golgeter Iskre Balša Sekulić, fudbaleri Budućnosti Miloš Raičković i Igor Ivanović iz Budućnosti.

Argentinac u dresu plavskog Jezera Rodrigo Faust bio je strijelac 12 pogodaka, dok se 11 puta u strijelce upisao vezista Dečića Krsistijan Vuljaj.

Prvi trofej Radija Crne Gore, u sezoni 2013/14, osvojio je Stefan Mugoša u dresu Mladosti.

U narednih sedam golgeteri Sutjeske Goran Vujović, Igor Ivanović, Marko Ćetković i Božo Marković, igrači Mladosti Marko Šćepanović i Zoran Petrović i napadač Zete, Nikola Krstović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније