Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V. [ Beta ]

03. 08. 2022. 15:46 >> 15:46

PROTIV RAJO VALJEKANA

Ten Hag kritikovao fudbalere koji su ranije otišli među njima i Ronaldo

Trener Mančester junajteda Erik ten Hag rekao je danas da je neprihvatljivo to što je nekolicina igrača, uključujući i Kristijana Ronalda, prije vremena otišla sa prijateljske utakmice protiv Rajo Valjekana na Old Trafordu.

Ronaldo je u nedjelju odigrao prvu pripremnu utakmicu u novoj sezoni i zamijenjen je na poluvremenu. On je snimljen kako odlazi 10 minuta prije kraja utakmice sa saigračem Diogom Daloom i ostalim fudbalerima koji su sjedeli u loži.

Junajted je odigrao neriješeno 1:1 protiv Rajo Valjekana.

"Mi smo ekipa i to znači da ostajete do kraja. To je neprihvatljivo, za sve koji su učestvovali", rekao je Ten Hag, prenio je BBC.

Ronaldo je zbog privatnih razloga propustio predsezonsku turneju po Tajlandu i Australiji, a na kraju prošle sezone izrazio je želju da napusti klub pošto želi da igra u Ligi šampiona.

Ten Hag je rekao da Ronaldo nije na prodaju i da na njega računa ove sezone.

Nova sezona u Premijer ligi počinje u petak, a Junajted će u prvom kolu u nedjelju igrati na svom terenu protiv Brajtona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније