Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V. [ Beta ]

09. 08. 2022. 20:36   >>  20:33

SUĐENJE LEGENDI JUNAJTEDA

Bivša djevojka pred sudom opisala nasilničko ponašanje Gigsa

Bivša djevojka Rajana Gigsa opisala je danas pred sudom u Mančesteru "agresivno" ponašanje nekadašnjeg fudbalera Mančester junajteda, kojem se sudi za nasilničko ponašanje.

Gigs je optužen da je 1. novembra 2020. godine napao bivšu devojku Kejt Grenvil i nanio joj tjelesne povrede u njegovoj kući u Vorsliju, u Mančesteru. On je, takođe, optužen i za napad na njenu mlađu sestru Emu tokom istog incidenta.

Pored toga, 48-godišnji Gigs se suočava i sa optužbama za "kontrolisanje i prisilno ponašanje" protiv svoje bivše djevojke u periodu od avgusta 2017. do novembra 2020. godine.

Gigs je odbacio sve optužbe.

Drugog dana suđenja, porota je pogledala snimak policijskog intervjua Kejt Grenvil. Ovaj intervju obavljen je u novembru 2020. godine, nakon policijske intervencije u kući Gigsa.

Ponekad u suzama, 36-godišnja Grenvil je rekla da je bila "ludo zaljubljena u njega", ali da je "od samog početka bilo crvenih zastavica".

Tužilaštvo je navelo da je Gigs tog 1. novembra 2020. glavom udario Kejt Grenvil, povrijedio joj usnu, i da je laktom u vilicu udario njenu sestru koja je pokušala da je odbrani.

"Nikada ga ranije nisam videla tako ljutog. Bio je pijan", rekla je Grenvil sudu.

"Oborio me je na pod i pokušao da mi uzme telefon iz ruke. Prišao je i udario me glavom u lice. Bila sam u šoku... Taj napad je bio drugačiji od svih prethodnih jer je imao namjeru da me povredi", dodala je ona.

Grenvil je detaljno iznijela svoje sumnje u Gigsovo nevjerstvo, a opisala je i svađu iz hotela na početku njihove veze 2017. godine. Ona je navela da ju je Gigs vukao golu po podu i da je nju i njene stvari izbacio u hodnik.

Navela je da se osjećala "poniženo i posramljeno".

Grenvil je u suzama rekla i da je imala samoubilačke misli, kao i da ju je Gigs učinio "paranoičnom" zbog čega se pitala da li je luda.

Očekuje se da će suđenje trajati 10 dana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније