Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V. [ Beta ]

10. 08. 2022. 15:47 >> 15:44

MUNDIJAL KATAR 2022.

Uvodni meč na SP se pomjera za 20. novembar

Svjetsko fudbalsko prvenstvo u Kataru biće otvoreno 20. novembra utakmicom Grupe A između domaćina turnira i Ekvadora, prenijela je danas agencija Frans pres.

Prvobitno je bilo planirano da Svjetsko prvenstvo počne 21. novembra, a da prvi duel odigraju selekcije Holandije i Senegala.

Prema navodima promjenu su prihvatili organizatori Svjetskog prvenstva, a odluku treba da potvrdi Međunarodna fudbalska federacija (Fifa).

Zvaničnici Fife su odbili da komentarišu odluku, koja bi značila povratak tradicije da domaćin otvara planetarno takmičenje.

"Bilo je razgovora i dogovora između dva tima, a postojao je i zahtijev Konmebola", rekao je jedan od izvora iz Južnoameričke fudbalske konfederacije za AFP.

U okviru izmjena meč Holandije i Senegala igraće se 21. novembra od 18.00, umesto od 12.00 po srednjevropskom vremenu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније