Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

B.B. [ Klix.ba ]

08. 09. 2022. 08:07 >> 08:06

ENGLESKI MEDIJI

Poter novi trener Čelsija

Najperspektivniji engleski trener Grajam Poter preuzeće uzavrelu klupu Čelsija nakon što su Plavci raskinuli ugovor s Tomasom Tuhelom.

Loš start sezone i promjena u rukovodstvu kluba koštali su Tuhela posla, iako je Čelsiju donio titulu prvaka Evrope prije godinu i tri mjeseca. No, dobri rezultati kratko se pamte, a najskuplje je njemačkog stručnjaka koštao poraz od zagrebačkog Dinama.

Nekoliko imena juče se dovodilo u vezu s preuzimanjem kluba, a u fokusu su bili Zinadin Zidan, Grajam Poter i Mauricio Poketino. Međutim, izbor je pao na samo jedno.

Poter, koji je od Brajtona sa skromnim budžetom napravio ekipu koja ne ispada iz gornje polovine Premieršipa, preuzeće uzavrelu klupu na Stamford Bridžu.

Nakon razlaza s Tuhelom, rukovodstvo Čelsija obavilo je razgovore s Poterom i prema navodima engleskih medija već postiglo sporazum.

Ugledni novinar Fabrizio Romano takođe je potvrdio da su obavljeni razgovori s pozitivnim ishodom te da se ubrzo očekuje imenovanje Potera na klupu Čelsija.

Poter je u kratkoj karijeri uspio na mapu švedskog fudbala dovesti ekipu Ostersunda i kroz senzacionalno osvojen Kup Švedske izboriti Evropu, a onda je radio u Svanseju i Brajtonu, gdje je pokazao da rezultati iz Švedske nisu bili slučajnost. Engleski mediji ga uz Edieja Hovea smatraju najboljim domaćim menadžerom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније