Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

P.R. [ Beta ]

10. 09. 2022. 22:07 >> 22:04

PRIMERA

Barsa ubjedljiva protiv Kadiza, Sevilje bolja od Espanjola

Fudbaleri Barselone pobijedili su na gostujućem terenu Kadiz sa 4:0, u utakmici petog kola španskog prvenstva, koja je bila prekinuta oko sat vremena, pošto je pozlilo navijaču na tribinama.

Barselona je povela u 55. minutu golom Frenkija de Jonga, a prednost je udvostručio Robert Levandovski u 65. Treći gol postigao je Ansu Fati u 86. minutu, a konačan rezultat postavio je Usman Dembele u drugom minutu nadoknade.

Na 10 minuta prije kraja utakmica je prekinuta na oko sat vremena pošto je pozlilo jednom navijaču na tribinama, a španski mediji prenijeli su da je navijač imao problema sa srcem.

Golman domaćih Ledesma dotrčao je do tribine i dobacio komplet za prvu pomoć, a zatim je došla ljekarska ekipa koja je dežurala na stadionu, a priključili su joj se ljekarski timovi oba kluba i počeli da ukazuju pomoć navijaču.

Igrači su 20 minuta čekali na terenu, a zatim ih je sudija poslao u svlačionicu, prvi vođstvu Barselone 2:0.

Na video snimcima sa stadiona može se vidjeti kako fudbaler Kadiza Hose Mari zajedno sa redarom dotrčava na tribinu noseći nosila do ugroženog navijača.

Španski mediji prenijeli su da je pozlilo još jednom navijaču, ali da se brzo oporavio nakon što je konstantovano da se radi o niskom krvnom pritisku.

Ranije, fudbaleri Sevilje pobijedili su na gostujućem terenu Espanjol sa 3:2.

Sevilja je povela u prvom minutu golom Erika Lamele, a zatim je dvostruki strijelac bio Hose Anhel Karmona, koji je golove postigao u 26. i 45. minutu.

Domaći su smanjili zaostatak golom Hoselua u četvrtom minutu nadoknade prvog poluvremena iz jedanaesterca, a konačan rezultat postavio je Martin Brejtvejt pogotkom u 62. minutu.

Sevilja je utakmicu završila sa desetoricom, pošto je u 84. minutu drugi žuti karton dobio Lamela, a zatim je isključen i njegov trener Đulen Lopetegi.

Sevilja je ostvarila prvu pobjedu u sezoni i ima četiri boda na 15. mjestu, koliko ima i Espanjol na 16.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније