Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

26. 09. 2022. 23:54   >>  23:50 1

"CRVENI TOMAŠEVIĆU PROMJENIO TOK MEČA"

Jovetić: Ne želim nikad da komentarišem suđenje ali vidjeli ste šta se desilo

Kapiten crnogorske reprezentacije Stevan Jovetić smatra da je naša reprezentacija ušla dobro u meč, ali da je crveni karton Tomaševiću promjenio tok utakmce.

"Uslovi u kojima smo igrali su bili veoma loši. Uprkos tome mislim da smo ušli super u utakmicu. Imali smo prvi šansu, imali inicijativu, bili bolji, ne želim nikad da komentarišem suđenje ali vidjeli ste šta se desilo. U pet minuta da daš istom igraču dva žuta kartona, moraš barem jednom da progledaš kroz prste. A igrao se 17 minut, mislim da je to promjenilo cijeli tok utakmice", kazao je naš kapiten.

On je kazao da je sve to dovelo do promjena koncepta.

"Onda smo morali da mijenjamo. Teren je bio u stanju da nije mogao da se igra fudbal, sve smo izrotirali i dali sve od sebe da sačuvamo remi. Na kraju nismo uspjeli. Kad se sve okolnosti uzmu, ovo je ok rezultat, šta je tu je idemo dalje, okrećemo se novim kvalifikacijama i to je to", kazao je Jovetić.

On je kazao i da razumije odluku Radulovića da njega zamjeni, kako bi pojačao vezni red.

"Najbitnija je ekipa uvijek. Odlučio je šef tako i to se poštuje. Sigurno da sam htio da igram to je normalno i da pomognem ekipi ali stvarno su uslovi bili takvi da bolje je bilo da uđe zadnji vezni da trči i da se bori", kazao je naš kapiten.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније