Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

03. 11. 2022. 19:35   >>  19:34

VELIKO PRIZNANjE

Klop kao Nelson Mendela: Drugi stranac sa titulom počasnog građanina Liverpula

Grad Liverpul dodijelio je danas veliko priznanje njemačkom treneru Jirgenu Klopu tako što ga je proglasio za počasnog građanina grada.

Najveće gradsko priznanje Klop je dobio na svečanosti u gradskoj skupštini, a zavrijedio ga je zbog svega što je napravio sa "Crvenima"

Svakako najveći uspjeh je osvajanje Lige šampiona 2019. godine, a godinu dana kasnije osvojio je titulu prvaka Premijer lige.

"Nikada u životu nisam bio u sličnoj prilici. Volim tradiciju, volim ovakve događaje, ali ne da sam ja u središtu svega. Uprkos tome, moram priznati da sam baš uživao u svemu, pogotovo u dirljivim govorima", rekao je njemački strateg.

Koliko je veliko priznanje, govori podatak da je prije Klopa samo jedan stranac dobio ovo priznanje, bivši predsjednik J.Afrike Nelson Mendala.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније