Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

17. 11. 2022. 21:45 >> 21:44

SLIJEDI SLOVENIJA

Radulović: Karakter donio remi, Savić pokazao koliko nam znači

Selektor crnogorskih fudbalera Miodrag Radulović kazao je da je ekipa pokazala karakter u prijateljskom meču sa Slovačkom. "Sokoli" su u finišu izbjegli poraz pod Goricom 2:2.

Oba gola dao je Stefan Savić, drugi je dao u 98. minutu iz penala.

"Utakmica je ispunila cilj. Imali smo više šuteva, jeftino primili golove, a nismo zaslužili da bude 0:2. Zadovoljan sam zalaganjem, vidio sam karakter kod igrača, to me posebno raduje", rekao je Radulović.

Selektor je istakao da je Slovačka kvalitetna ekipa, te da je povratak od 0:2 time dobio na značaju.

"Slovačka je tim koji ima golmana iz Mančester junajteda, lijevog beka iz Fejnorda, štopera iz Intera, vezistu Lobotku, jednog od najboljih u Seriji A... Mi smo se u drugom poluvremenu protiv takve ekipe vratili nakon 0:2, da budemo agresivniji i bolji na terenu" kazao Radulović.

Slijedi meč sa Slovenijom u nedjelju u Ljubljani...

"Pokušavamo da svima pružimo šansu, da tačno znamo na čemu smo. Večeras je Savić pokazao koliko nam znači. Dao je dva gola i kompletan njegov angažman potvrdio je da smo bez njega bili veoma hendikepirani u Ligi nacija", kazao je naš selektor.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније