Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

18. 11. 2022. 14:20 >> 14:18

KAPITEN SPRIJEČIO PORAZ

Savić: Zadovoljan sam kako je ekipa reagovala u drugom poluvremenu

Kapiten crnogorske fudbalske reprezentacije Stefan Savić kazao je da je zadovoljan kako je ekipa reagovala nakon dva gola minusa u prijeteljkom meču sa Slovačkom.

"Sokoli" su sinoć igrali 2:2 sa Slovačkom pod Goricom.

Stefan Savić je u finišu postigao dva gola.

Kapiten je upisao sedam golova u dresu nacionalnog tima...

“Šalim se da ugrožavam napadače. Zaista sam srećan, ne dajem svaki dan dva gola, kao štoper. Nadam se da ćemo drugi put i sačuvati mrežu. Zadovoljan sam kako je ekipa reagovala u drugom poluvremenu. Šokirao nas je drugi gol, nije lako vratiti se iz dva gola minuta, a mi smo uspjeli”, kazao je Savić.

Dobar debi imao je Dušan Bakić, napadač bjeloruskog Dinama.

“Svi koji smo rođeni u Crnoj Gori, a igramo fudbal, sanjamo da zaigramo za reprezentaciju. Velika mi je čast i ponos što sam obukao ovaj dres”, kazao je Bakić.

Bakić je imao jednu dobru šansu, ali je Dubravka sjajno intervenisao..

“Bilo je blizu, vidio sam na snimku da je golman pročitao gdje ću da šutnem. Ipak, zadovoljan sam i debijem, i time što smo usjpeli da od 0:2 dođemo do pozitivnog rezultata”, rekao je Bakić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније