Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В. [ Beta ]

07. 12. 2022. 13:27 >> 13:24

ODBACIO SPEKULACIJE

Ronaldo: Nisam postigao dogovor sa saudijskim klubom

Portugalski fudbalski reprezentativac Kristijano Ronaldo odbacio je navode o dogovoru o transferu sa saudijskim klubom Al Nasr.

"Ne, to nije istina - nije istina", rekao je sinoć Ronaldo prolazeći kroz miks zonu poslije utakmice Portugala i Švajcarske u osmini finala Svjetskog prvenstva u Kataru, prenio je Skaj.

Portugal se plasirao u četvrtfinale pobjedom protiv Švajcarske 6:1, a Ronaldo je u drugom poluvremenu ušao u igru sa klupe.

On je slobodan igrač, pošto je nedavno sporazumno raskinuo ugovor sa Mančester junajtedom, poslije oštrih kritika koje je uputio na račun kluba i trenera Erika ten Haga.

Junajted je tokom ljeta dobio ponudu za Ronalda iz Saudijske Arabije, ali je na kraju dogovor propao.

Ronaldo je rekao da je odbio ponudu, koja je bila vrijedna oko 305 miliona funti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније