Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

26. 12. 2022. 21:28 >> 21:24

PREMIJER LIGA

Liverpul slavio na Vila Parku: Prvijenac super talentovanog Bajčetića

Liverpul je došao do svoje treće vezane pobjede u Premijer ligi, po prvi put ove sezone, pošto je slavio protiv Aston Vile na gostovanju 1:3.

To je ujedno njihova 16 pobjeda na Vila Parku, više nego i na jednom drugom stadionu, od kada se igra ovaj format Premijer lige.

Ekipa Jirgena Klopa nije puno čekala da zatrese mrežu domaćih.

Strijelac je bio Mohamed Salah, ali bi bilo nepravedno zapostaviti produkciju bekovske linije koja je prethodila pogotku egipatskog napadača.

Trent Arnold Aleksander je poslao dobru ubačenu loptu, na suprotnu stranu za Endija Robertsona, koji je "na tacni" poslužio Salaha.

To je ujedno 54. asistencija u karijeri za škotskog beka, koji je tako postao najuspješniji asistent za jednog defanzivnog igrača u istoriji Premijer lige.

Samo 15 minuta kasnije Džoel Matip je pogodio, ali je gol na kraju poništen jer se štoper "Crvenih" nalazio u ofsajdu.

Probala je Vila da se trgne preko Olija Votkinsa, ali je Alison bio na visini zadatka, dok je na drugoj strani nastavljen festival promašaja Darvina Nunjeza.

Urugvajski napadač koji je doveden za 100 miliona eura ovog ljeta, nikako da "klikne" i krene u seriji da pogađa, ali izgleda da mu je malo potrebno da sa sebe "strese" negativnu energiju.

U 37. minutu Virdžil Van Dajk je nakon kornera ostao slobodan, i iskoristio pas Salaha da duplira prednost Liverpula.

Ekipa Unaj Emerija je u drugom polvremenu krenula ofanzivnije, iako je i Liverpul imao svojih šansi.

Daglas Luiz je u 56. minutu sjajno zavrnuo loptu, a Votkins odličnim trzajem glavom pogodio mrežu Alisona.

Uslijedile su akcije Vile, u kojima je izgledalo da su blizu izjednačenja.

Ipak tačku na utakicu stavlja rezervista, super talentovani tinejdžer 18-godišnji Stefan Bajčetić.

Nunjez je odlično probio ubacio loptu unutra, koja se odbila, a mladi fudbaler ju je pokupio, driblingom se oslobodio jendog čuvara i onda lijevom nogom je sproveo u mrežu kroz noge Tajrona Mingsa.

Fudbaler koji igra po potrebi i u odbrani i u sredini terena, igrao je već za U18 reprezentaciju Španije, ali nja njega pravo polaže i reprezentacija Srbije.

Ovo je peta pobjeda Liverpula na Boksing deju, od kad ih vodi Jirgen Klop, a gol razlika pod kontrolom Njemca je 17:1.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније