Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В. [ Beta ]

29. 12. 2022. 16:29 >> 16:27

TRENER REALA

Anćeloti: Benzema je pun motivacije

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti rekao je danas da je fudbaler Karim Benzema pun motivacije i entuzijazma i da se njegovo fizičko stanje poboljšalo uoči nastavka sezone.

Benzema je propustio Svjetsko prvenstvo u Kataru zbog povrede, a uoči početka turnira u francuskoj reprezentaciji odlučeno je da napadač neće biti dovoljno spreman zbog povrede butine. Fudbalski savez je tada procjenio da će Benzemi biti potrebno oko tri nedjelje za oporavak.

On je poslije turnira, na kome "trikolori" nisu uspjeli da odbrane titulu, 19. decembra objavio da se povlači iz reprezentacije.

"Neću da komentarišem odluku koju je Francuska donijela. Za njih, on nije imao priliku da igra na Svjetskom prvenstvu. Što se tiče nas, mi smo po njegovom povratku vidjeli igrača punog motivacije i entuzijazma. Mnogo će nam pomoći u drugom djelu sezone", rekao je Anćeloti na konferenciji za novinare.

Benzema je napustio francusku reprezentaciju 19. novembra, dan prije nego što je počelo Svjetsko prvenstvo, zbog problema sa lijevom butinom.

"Karim se vratio 10. decembra, poslije odmora koji smo dali svakom igraču koji je učestvovao na Svjetskom prvenstvu. Igrao je 30 minuta u prvoj prijateljskoj utakmici, onda i 45 i njegovo fizičko stanje se popravilo. On je vrlo uzbuđen zbog povratka, pošto nije mnogo igrao u prvom dijelu sezone i siguran sam da će pokazati sav kvalitet", naveo je Anćeloti.

Takmičenje u španskom prvenstvu nastavlja se večeras, a Real će u petak uveče igrati na gostujućem terenu protiv Valjadolida.

Poslije 14 kola u Primeri Real je drugi na tabeli sa 35 bodova, dva manje od vodeće Barselone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније