Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г. [ Beta ]

30. 01. 2023. 18:20 >> 18:16

POSLIJE LOŠIH REZULTATA

Uprava Milana: "Pioli ima našu podršku"

Trener fudbalera Milana Stefano Pioli sastao se sa direktorima kluba, nakon nedjeljnog ubjedljivog poraza od Sasuola, a njegova pozicija nije ugrožena, prenijeli su danas italijanski mediji.

Aktuelni prvaci Italije su u nedjelju na svom terenu poraženi od Sasuola (2:5), i tako su ostali na samo jednoj pobjedi ove godine poslije sedam utakmica.

Prema navodima Skaja i Gazete delo Sport, 57-godišnjak se sastao sa direktorima Paolom Maldinijem, Frederikom Masarom i Đorđom Furlanijem, koji je nedavno zamijenio Ivana Gazidisa na mjestu izvršnog direktora.

Italijanski mediji javljaju da su na sastanku analizirani loši rezultati kluba, ali i da Pioli ima podršku čelnika. Takođe, Milan neće promijeniti transfer politiku i vlasnici izvjesno neće odobriti dodatni budžet za dovođenje novih igrača u zimskom prelaznom roku.

Milan ima 38 bodova, isto koliko Lacio i Atalanta, ali je zbog lošije gol-razlike na petom mjestu Serije A. Za vodećim Napolijem poslije 20 utakmica zaostaju 15 bodova.

Naredni meč u Seriji A Milan igra na gostovanju protiv gradskog rivala ekipe Intera.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније