Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 02. 2023. 12:44   >>  12:39

NAKON GREŠKE ČELSIJA

Trener PSŽ-a: Klub nije odgovoran za propust oko dolaska Ziješa

Trener Pari Sen Žermena Kristof Galtje rekao je da njegov klub nije odgovoran što je propao dolazak na pozajmicu fudbalera Čelsija Hakima Ziješa.

Ziješ je trebalo da pređe u Pari Sen Žermen na pozajmicu iz Čelsija posljednjeg dana prelaznog roka, 31. januara, ali je dogovor propao pošto rukovodstvo Francuske fudbalske lige nije odobrilo ugovor zbog kasnog podnošenja dokumenata.

Pariski klub se žalio Pravnom komitetu Profesionalne fudbalske lige, navodeći da je Čelsi poslao pogrešnu dokumentaciju nakon što je dogovor dva kluba postignut.

Kada je otkrivena greška, Čelsi je, navodno, u dva navrata poslao ispravna dokumenta, ali bez potpisa, a kada je u francuski klub stigla ispravna dokumentacija, rok je prošao, prenio je Skaj.

"Iz raznih razloga nismo mogli da dovedemo igrača koga smo željeli. Zadovoljan sam ekipom koju smo imali na početku sezone. Nažalost, nismo uspjeli da je pojačamo poslije odlaska Pabla (Sarabije). Nismo uspjeli. Vjerujem da naš klub nije odgovoran za to. Tako je kako je, to je život, idemo dalje", rekao je Galtje poslije pobjede protiv Monpeljea u srijedu uveče.

Rukovodstvo lige sastalo se u srijedu ujutro kako bi pregledalo dokumenta i slučaj i odlučeno je da Ziješ ne može da dođe na pozajmicu.

Ziješ je prošao ljekarske preglede i u utorak je u Parizu čekao da bude predstavljen kao novi igrač Pari Sen Žermena.

Skaj Sport je prenio da je Čelsiju poslat ugovor o pozajmici prije nego što je rok istekao i zatraženo je da ga u engleskom klubu potpišu. Čelsi je potpisao ugovor i poslao ga imejlom, ali je kasnije otkriveno da nije isporučen zbog "nepredviđenog tehničkog problema".

Pari Sen Žermen je ponovo poslao sporazum Čelsiju, Čelsi ga je potpisao i vratio tačno u 23 sata, naveo je Skaj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније