Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р.

03. 02. 2023. 19:09   >>  19:05

IGRAČ LOKOMOTIVE ZAGREB

Vladan Bubanja na meti Slavije iz Praga

Crnogorski fudbaler Vladan Bubanja mogao bi da pojača Slaviju iz Praga, nakon šest mjeseci provedenih u Lokomotivi iz Zagreba, saznaje RTCG.

Tim iz Praga zapazio je Bubanju na meču Lokomotive i Hajduka iz Splita.

Kako je najavljeno skauti Slavije i sjutra će pratiti Bubanju u dresu Lokomotive protiv Osijeka u okršaju 20.kola Hrvatske Prve lige.

Bubanja je po svemu sudeći igrač koji će biti važan u igri seniorske fudbalske reprezentacije Crne Gore i to na poziciji zadnjeg veznog.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније