Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р. [ Beta ]

03. 02. 2023. 16:14 >> 16:12

GVARDIOLA NA PRES KONFERENCIJI:

Foden spreman, Stouns mjesec dana van terena

Fudbaler Mančester sitija Fil Foden je spreman da se vrati na teren poslije povrede stopala, ali će defanzivac Džon Stouns odsustvovati mjesec dana, rekao je danas trener tog premijerligaša Pep Gvardiola.

"Da, mislim da hoće", rekao je Gvardiola na pitanje da li je 22-godišnji vezista dostupan za predstojeću utakmicu protiv Totenhema u nedjelju.

"Dobro je trenirao posljednja dva dana", dodao je on.

Reprezentativac Engleske povrijedio se na utakmici protiv Mančester junajteda 14. januara, koju je Siti izgubio sa 2:1.

Siti pokušava da sustigne Arsenal koji mu "bježi" pet bodova i narednih nekoliko nedjelja moraće to da radi bez Stounsa koji je povrijedio tetivu u meču FA kupa prošlog petka protiv Arsenala.

Gvardiola je naveo da će Stouns biti van terena tri nedjelje do mjesec dana. "Nažalost, mnogo je to utakmica", rekao je trener Sitija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније