Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

13. 03. 2023. 18:16   >>  18:16

NOVI PROBLEMI ZA KATALONCE

Sud poništio registraciju Gavija, može da ode iz Barse kao slobodan igrač

Jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera Evrope Gavi nedavno je potpisao novi ugovor sa Barselonom, kako bi mogao da bude registrovan kao igrač prvog tima. Međutim, danas je tu registraciju poništio Trgovinski sud Španije. To znači da Gavi na ljeto može da napusti Barsu kao slobodan igrač.

La Liga je posljednjeg dana januara uspjela da registruje Gavijev profesionalni ugovor u trajanju do ljeta 2026. godine.

Ipak, odluka je preinačena , jer je Barselona podnijela zahtjev nakon isteka predviđenog roka.

Kako prenose španski mediji, Gavi će sada morati da vrati dres sa brojem 6 koji je uzeo nakon potpisivanja profesionalnog ugovra i ponovo će obući dres sa brojem 30.

Barselona ima pravo da žalbe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније