Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К. [ Beta ]

18. 03. 2023. 17:52 >> 18:04

BUNDESLIGA- 25. KOLO

Pobjeda Bohuma protiv Lajpciga

Fudbaleri Bohuma pobjedili su danas na svom terenu ekipu Lajpciga sa 1:0, u utakmici 25. kola njemačke Bundeslige.

Važnu pobjedu Bohumu u borbi za opstanak donio je Erhan Mašović pogotkom u 48. minutu.

Bohum je upisao osmu pobjedu od početka šampionata i nalazi se na 14. mjestu na tabeli sa 25 bodova, dok je Lajpcig treći sa 45 osvojenih bodova.

Istim rezultatom slavio je i Volfsburg protiv Štutgarta u gostima, a strijelac jedinog gola bio je Omar Marmuš u 56. minutu. Volfsburg je sedmi na tabeli njemačkog šampionata sa 38 bodova, dok je Štutgart poslednji sa 20 bodova.

Fudbaleri Hofenhajma su na svom terenu pobjedili Hertu sa 3:1. Nakon šeste pobjede u šampionatu, Hofenhajm je na 15. poziciji sa 22 boda, dok Herta ima bod manje i nalazi se 16. mjestu.

Andrej Kramarić je dva puta bio siguran sa penala, u 24. i 37. minutu, a u strijelce se upisao i Ila Bebu u 51. minutu. Jedini gol za Hertu postigao je Stevan Jovetić u 92. minutu.

Fudbaleri Augsburga i Šalkea odigrali su neriješeno 1:1.

Arne Majer je u 51. minutu donio prednost Augsburgu, na asistenciju Ermedina Demirovića, koji je samo dva minuta kasnije dobio crveni karton. Konačan rezultat postavio je Marijus Bitler sa penala u 93. minutu.

Ekipa Augsburga je 12. tim lige sa 28 bodova, dok je Šalke pretposlednji sa sedam bodova manje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније