Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш. [ Beta ]

20. 03. 2023. 20:20 >> 20:21

40 GODINA ZABRANE ULASKA NA STADION

PSV kaznio huligana koji je napao Dmitrovića

Holandski fudbalski klub PSV kaznio je navijača koji je tokom meča Lige Evropa protiv Sevilje utrčao na teren i napao i udario golmana Sevilje i srpske reprezenracije Marka Dmitrovića, sa 40 godina zabrane prisustva stadionu, prenio je klub iz Ajndhovena.

Huligan je utrčao na teren, zaleteo se ka Dmitroviću, ali se srpski golman dobro snašao i uspio da izbjegne teže povrede. Nakon privođenja utvrđeno je da je navijač imao 1,6 promila alkohola u krvi.

Holandski klub želi da pokrene i postupak za naknadu štete od huligana koji se trenutno nalazi na izdržavanju tromjesečne zatvorske kazne.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније