Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

27. 03. 2023. 09:47   >>  12:10 16

KVALIFIKACIJE ZA EP

Velika utakmica pod Goricom: Crna Gora domaćin Srbiji

Fudbalska reprezentacija Crne Gore igraće večeras u Podgorici protiv Srbije utakmicu drugog kola G grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Duel na stadionu pod Goricom počeće u 20 sati i 45 minuta, uz direktan prenos na TVCG 2.

Obje selekcije ostvarile su pobjede na startu kvalifikacija.

Crna Gora je u Razgradu savladala Bugarsku 1:0, dok je Srbija u Beogradu slavila protiv Litvanije 2:0.

PR Fudbalskog saveza Crne Gore, Branko Latinović, kazao je jutros za TVCG da je sve spremno za večerašnju utakmicu.

Očekuje se oko deset i po hiljada gledalaca, a atmosfera u našem timu je na vrhunskom nivou, istakao je Latinović.

"Poznajemo dobro protivnika, veoma cijenimo i pojedinačni i timski kvalitet. Odlično je to posložio Dragan Stojković i sve to je dodatni motiv za nas da pokažemo da imamo potencijal. Da odgovorimo renomiranom rivalu na pravi način. Znamo šta treba da uradimo. Jovetić je u dobrom raspoloženju i dobroj formi. On i Savić, Marušić, Vešović, Šćekić - sve tu to naši lideri. Vraća se i Tomašević nakon suspenzije, a nadam se da će i Jovović biti spreman", kazao je naš selektor Miodrag Radulović.

Selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi kazao je uoči duela da je cilj pobjeda.

"Pratili smo meč Crne Gore u Bugarskoj i nema tajni među nama. Znamo čime rival raspolaže, znam i da nema povrijeđenog Marka Jankovića, koji je odličan igrač. Crna Gora je dobra i mlada ekipa koja ne smije da se potcijeni. To su osjetili Holanđani. Mnogo cijenim Crnogorce, imaju mnogo dobrih igrača, a analiza koju smo imali će nam dati smjernice pred utakmicu", poručio je Stojković.

Reprezentativce Srbije sačekao je veliki broj navijača po slijetanju na podgorički aerodrom. Njih su prvo sačekali radnici samog aerodroma, a ispred zgrade i hotela u kom su smješteni čekali si ih navijači koji su željeli da se fotografišu i dobiju autograme, uglavnom od Mitrovića, Tadića i Vlahovića.

U drugom meču te grupe, u isto vrijeme u Budimpešti, sastaće se Mađarska i Bugarska.

Пратите нас на

Коментари16

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније