Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р. [ Beta ]

30. 03. 2023. 14:18   >>  14:19

14 KANDIDATA

Vidić nominovan za Kuću slavnih Premijer lige

Bivši fudbaler Mančester junajteda Nemanja Vidić nalazi se među kandidatima za ulazak u Kuću slavnih Premijer lige, prenio je danas sajt takmičenja.

Pored bivšeg srpskog fudbalera nalazi se još 14 kandidata, a to su: Toni Adams, Sol Kembel, Majkl Kerik, Petr Čeh, Endi Kol, Ešli Kol, Džermejn Defo, Les Ferdinand, Rio Ferdinand, Robi Fauler, Geri Nevil, Majkl Oven, Džon Teri i Jaja Ture.

Glasanje se obavlja na sajtu Premijer lige i traje do 10. aprila u 19 sati po srednjoevropskom vremenu, a u Kuću slavnih će ući trojica bivših igrača.

Premijer liga je juče u Kuću slavnih po prvi put uvrstila legendarne trenere Aleksa Fergusona i Arsena Vengera.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније