Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

05. 04. 2023. 11:47 >> 11:54

NAJAVILI ŽALBU

FA nije zadovoljan kaznom za Mitrovića: Žele još rigorozniju

Fudbaler Fulama i reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović kažnjen je juče sa osam utakmica suspenzije zbog unošenja u lice i odgurivanje sudije Krisa Kavanaga u polufinalu FA kupa.

To znači da će Mitrovič praktično propustiti cijeli ostatak sezone Premijer lige.

Uz sve to, mora na račun fudbalskog saveza Engleske da plati i 50.000 eura.

Međutim FA nije zadovoljan ovom odlukom komisije, i najavljuje službeni protest, jer traže još rigorozniju kaznz za srpskog fudbalera.

Oni su naveli da čekaju pismeno obrazloženje kazne, a da će potom uložiti protest.

Mitrović se u međuvremenu lično izvinuo Kavenagu, što je uradio i trener Fulama Marko Silva, koji je takođe pocrvenio na tom meču, a kažnjen je zbog toga sa dvije utakmice suspenzije.

Već ova kazna, ovakva kakva jeste, je jedna od najvećih koju je izreako engleski savez ikada, ali se smatra da od Mitrovića žele da naprave primjer da se više neće tolerisati bilo kakav okršaj sa sudijama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније